Wish Upon (Πρόσεχε Τι Εύχεσαι) – Στις 27 Ιουλίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Από τον σκηνοθέτη του Annabelle John R. Leonetti έρχεται ένα νέο φιλμ μεταφυσικού τρόμου που σίγουρα θα απασχολήσει τους φίλους του είδους. Πρόκειται για το Wish Upon (Πρόσεχε Τι Εύχεσαι) που αποτελεί την 5η σκηνοθετική προσπάθεια του εν λόγω σκηνοθέτη. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017.

Ας δούμε την περίληψη της ταινίας όπως περιγράφεται από την ελληνική έκδοση:

Η 17χρονη Κλερ (Τζόι Κινγκ) προσπαθεί να επιβιώσει από την «κόλαση» του Λυκείου, παρέα με τις φίλες της, Μέρεντιθ (Σίντνεϊ Παρκ) και Τζουν (Σάνον Πέρσερ). Έτσι, όταν ο πατέρας της (Ράιαν Φελίπε) της χαρίζει ένα μουσικό κουτί με μία επιγραφή που υπόσχεται πως εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου, σκέφτεται πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Κλερ κάνει την πρώτη της ευχή και, προς μεγάλη της έκπληξη, πραγματοποιείται. Σύντομα, τα έχει όλα: χρήματα, δημοτικότητα και το αγόρι των ονείρων της. Τα πάντα μοιάζουν τέλεια –μέχρι τη στιγμή που οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν με φρικιαστικούς, διεστραμμένους τρόπους. Τώρα, γεμάτη ενοχές, η Κλερ πρέπει να ξεφορτωθεί το κουτί, πριν αναγκαστεί να πληρώσει το απόλυτο τίμημα…

Πρωταγωνιστούν οι Joey King, Ki Hong Lee, Sydney Park, Elisabeth Rohm και Ryan Phillipe. Το σενάριο υπογράφει η Barbara Marshall.

Το Wish Upon είναι κυκλοφορία της Odeon και η διάρκειά του είναι 89 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ