Πορφυρός Λόφος (Crimson Peak): στις 22 Οκτωβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Επιτέλους η έλευση στη χώρα μας της νέας ταινίας τρόμου του Guillermo del Toro γνωστή εδώ και καιρό ως «Crimson Peak» πλησιάζει. Ο «Πορφυρός Λόφος» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 22 Οκτωβρίου 2015.

Υπόθεση:

Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, μια συγγραφέας παραδίδεται στην έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο που θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο στον πύργο του, ένα σπίτι που ματώνει, έχει καλά θαμμένα μυστικά και… ζητάει εκδίκηση. Εκεί θα συμβιώσει με μια ζηλιάρα αδελφή, καθώς και με αρκετά φαντάσματα που κρύβουν την ανείπωτη, φρικτή αλήθεια.

Πρωταγωνιστούν οι Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam και Jim Beaver. Η διανομή στην Ελλάδα γίνεται από την UIP και η διάρκεια της ταινίας είναι 119 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ