Σειρά Κωμικού Τρόμου ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Shaun of the Dead

Να μερικά ευχάριστα νέα από τον χώρο του τηλεοπτικού τρόμου. Το σούπερ δίδυμο πίσω από την διαχρονική ζομποκωμωδία Shaun of the Dead αλλά και τις επιτυχημένες κωμωδίες Hot Fuzz και The World’s EndSimon Pegg και Nick Frost προετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή τους στο χώρο του τρόμου μέσω της τηλεόρασης.

Όπως αποκάλυψε το Variety, αυτή την περίοδο οι δύο καταξιωμένοι κινηματογραφιστές ετοιμάζουν μια σειρά comedy horror κατεύθυνσης μισάωρων επεισοδίων που επικεντρώνεται σε τρεις ερευνητές του παραφυσικού και φέρει τον τίτλο Truth Seekers. Πρόκειται για την πρώτη τους προσπάθεια στη μικρή οθόνη μέσω της ανεξάρτητης εταιρείας που ίδρυσαν πέρυσι, την Stolen Picture.

Ας δούμε όμως τι δήλωσε συγκεκριμένα ο Simon Pegg στο Variety για τη νέα σειρά:

Κάθε επεισόδιο θα είναι μια περιπέτεια, μια περίπτωση με κάτι στοιχειωμένο ή κάτι σχετικό. Θα ξεκινά ως μια πολύ περιορισμένη ιδέα, σα μια επιχειρηματική περιπέτεια για αυτούς τους ανθρώπους και καθώς η σειρά θα προχωρά θα εξελίσσεται ως κάτι πολύ πιο γενικό. Είναι μια γλώσσα που όλοι καταλαβαίνουν, το μυστήριου του άγνωστου. Το «Shaun of the Dead» ήταν μια πολύ τοπική ιστορία στο βόρειο Λονδίνο και κατά κάποιο τρόπο κατάφερε να γίνει παγκόσμιας εμβέλειας επειδή όλοι καταλαβαίνουν τη γλώσσα των ταινιών με ζόμπι.

Simon Pegg

Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Αναμένουμε περισσότερα στο κοντινό (ελπίζουμε) μέλλον για αυτή τη φιλόδοξη απόπειρα των Simon Pegg και Nick Frost . Σίγουρα η σημερινή εποχή όπου οι σειρές τρόμου βρίσκονται στα φόρτε τους τούς ευνοεί.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ