Οπτικό υλικό για την κωμωδία τρόμου Life After Beth

Σας αρέσουν οι κωμωδίες τρόμου με ζόμπι; Πιστεύετε ότι με λίγη προσθήκη ρομάντσου και ερωτισμού θα δημιουργηθεί ένα συναρπαστικό μείγμα; Αν ναι τότε, η πρώτη ταινία τρόμου του Αμερικανού Jeff Baena είναι μάλλον για εσάς. Η ταινία φέρει τίτλο λογοπαίγνιο, τουτέστιν «Life After Beth», κάνοντας μνεία στην πρωταγωνίστρια του, την Beth. Η Beth είναι μια νεαρή κοπέλα που έχασε τη ζωή της γεμίζοντας με θλίψη τον φίλο της, Zach. Όταν όμως η Beth επανέρχεται μυστηριωδώς στη ζωή, ο Zach διαπιστώνει με τρόμο ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ επάνω της…

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Aubrey Plaza, John C. Reilly, Dane DeHaan, Molly Shannon, Paul Reiser, Anna Kendrick και Matthew Gray Gubler. Ο Jeff Baena έχει αναλάβει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Πλούσιο είναι το οπτικό υλικό που έχει κυκλοφορήσει για το φιλμ (βίντεο, φωτογραφίες, posters) το οποίο και συγκεντρώσαμε για σας. Το «Life After Beth» έχει ήδη προβληθεί σε μεγάλα φεστιβάλ κινηματογράφου των ΗΠΑ, του Καναδά, της Μεγάλης Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας αποκομίζοντας γενικά θετικές εντυπώσεις ενώ περιορισμένη κυκλοφορία έχει στις ΗΠΑ από τα μέσα Αυγούστου. Ευρύτερη κυκλοφορία θα έχει από τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Life After Beth Photo
Life After Beth Photo 1
Life After Beth Poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ