Τον Οκτώβριο του 2018 έρχεται τελικά το νέο Halloween

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Halloween franchise καθώς αυτές τις μέρες γνωστοποιήθηκε μέσω του λογαριασμού facebook του ίδιου του John Carpenter η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου πολυαναμενόμενου φιλμ της θρυλικής σειράς ταινιών τρόμου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Το νέο Halloween θα δει το φως της κυκλοφορίας στις 19 Οκτωβρίου 2018. Επίσης επιβεβαιώθηκαν σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Σκηνοθέτης θα είναι ο David Gordon Green (Stronger, Pineapple Express). Ο ίδιος θα γράψει το σενάριο σε συνεργασία με τον Danny McBride (Alien: Covenant).

Ο μεγάλος John Carpenter, όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, θα επιμεληθεί του soundtrack (όπως όλα δείχνουν). Το άσχημο είναι ότι όσοι ανυπομονούν για το νέο φιλμ πρέπει να κάνουν τεράστια υπομονή αφού μιλάμε για κυκλοφορία στα τέλη του επόμενου έτους ενώ βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του 2017…

Εν πάση περιπτώσει, υπάρχει τουλάχιστον κινητικότητα γύρω από το project και αυτό είναι οπωσδήποτε θετικό. Θυμηθείτε την προηγούμενη είδησή μας για το νέο Halloween μαζί με λίγες ακόμα πληροφορίες στο ακόλουθο link:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles