Ετοιμάζεται Ντοκιμαντέρ για το A Serbian Film

Αλήθεια ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το παρανοϊκό A Serbian Film του 2010; Σίγουρα κανείς αφού μιλάμε για ένα από τα πιο νοσηρά φιλμ τρόμου όλων των εποχών η κυκλοφορία του οποίου απαγορεύτηκε σε αρκετές χώρες ενώ γνώρισε περαιτέρω προβλήματα με τη λογοκρισία σε φεστιβάλ κινηματογράφου και δίκτυα όπως το Netflix όπου κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από τον κατάλογο.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο A Serbian Documentary το οποίο θα επικεντρώνεται στις αντιδράσεις ανά τον κόσμο για το A Serbian Film. Έχοντας στη διάθεσή του πάνω από 60 ώρες ακυκλοφόρητου υλικού, το ντοκιμαντέρ θα προσφέρει στους θεατές μια πληρέστερη εξερεύνηση ενός εκ των πιο αμφιλεγόμενων και πολυσυζητημένων ταινιών τρόμου της νεότερης εποχής αλλά και της ιστορίας του ακραίου horror κινηματογράφου.

Θα περιέχονται επίσης συνεντεύξεις των ηθοποιών και του σκηνοθέτη, καθώς και σχόλια διασημοτήτων σχετικά με τις σκέψεις τους κατά τη διάρκεια της πρώτης τους παρακολούθησης του προκλητικού αυτού φιλμ. Πολλές ακόμα συνεντεύξεις και δηλώσεις από κριτικούς, κινηματογραφιστές, διανομείς και διοργανωτές φεστιβάλ θα περιλαμβάνονται στο όλο πακέτο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Stephen Biro και Jason Koch σε συνεργασία με τον ίδιο τον Srdjan Spasojevic. Η παραγωγή είναι των Unearthed Films, Contra Films και Dire Wit Films. Θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ