Saw: Legacy – από το Νοέμβρη στα Ελληνικά Cinema!

Μετά από μακρά αναμονή το όγδοο φιλμ του Saw franchise ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο και φυσικά και στη χώρα μας.

Το Saw: Legacy ή Jigsaw θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 (κυκλοφορία της Tanweer).

Υπόθεση:

Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν την σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα, νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο πως πρέπει να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα”;

Θυμίζουμε ότι τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι αδερφοί Spierig (Daybreakers, Predestination) και το σενάριο οι Josh Stolberg και Pete Goldfinge (Piranha 3D, Sorority Row).

Πρωταγωνιστούν οι Matt Passmore, Callum Keith Rennie, Clé Bennett και Hannah Emily Anderson ενώ υπάρχει και μια «περίεργη» συμμετοχή του Tobin Bell που ενσάρκωσε τον κατά συρροή δολοφόνο του franchise σε προηγούμενες ταινίες.

Η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στα 90 λεπτά (περίπου). Για να δούμε τι έχει να μας πει η νέα αυτή καταχώρηση σ’ ένα από τα μακροβιότερα franchise της σκηνής του τρόμου…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ