Ετοιμάζεται το «Trick ‘r Treat 2»

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του σύγχρονου cult «Trick ‘r Treat» των οποίων το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ανθολογία τρόμου φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεόραση ο δημιουργός του πρώτου φιλμ Michael Dougherty, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προεργασίες για το sequel του αναγνωρισμένου πλέον «Trick ‘r Treat» που κυκλοφόρησε το 2007. Η Legendary Pictures θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια με στόχο την κυκλοφορία του φιλμ αρχικά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σχετικά με το «Trick ‘r Treat 2» ο Dougherty ανέφερε ότι θα περιλαμβάνει ποικίλα τέρατα όπως λυκάνθρωπους, βαμπίρ, ζόμπι και άλλα με τα οποία δεν έχει ακόμα καταπιαστεί. Δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και ο σκηνοθέτης εκτιμά ότι μια ιδανική περίοδος κυκλοφορίας θα ήταν ο Οκτώβριος των επόμενων ετών…για προφανείς λόγους που σχετίζονται με τον ντόρο της γιορτής του Halloween, προσθέτουμε εμείς…

Όπως και να’ χει θα χαρούμε να ξαναδούμε τον Sam, αυτή την πετυχημένη και καταιγιστική κολοκυθένια μασκότ από το πρώτο φιλμ, σε νέες περιπέτειες και με νέους τερατώδεις φίλους!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ