Νέο Trailer για το Phantasm: Ravager

Η ώρα της κυκλοφορίας του τελευταίου μέρους της cult horror/sci fi σειράς ταινιών Phantasm πλησιάζει. Στις 7 Οκτωβρίου 2016 θα κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά (δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τη χώρα μας ακόμα) το Phantasm: Ravager των Don Coscarelli και David Hartman.

Έτσι λοιπόν, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έδωσαν στη δημοσιότητα ένα δεύτερο trailer για το πέμπτο αυτό φιλμ του franchise που αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε. Σύμφωνα με τον Coscarelli το τελικό φιλμ θα περιλαμβάνει μια επική μάχη των πρωταγωνιστών με τον δαιμονικό The Tall Man σε παράλληλες χρονικές περιόδους, εναλλακτικές πραγματικότητες αλλά και ξένους πλανήτες που θα καθορίσει τη μοίρα του πλανήτη μας.

Θυμίζουμε ότι το «Phantasm: Ravager» είναι η τελευταία ταινία που ο Angus Scrimm ενσαρκώνει τον τρομερό The Tall Man αφού ο σπουδαίος ηθοποιός απεβίωσε στις 9 Ιανουαρίου 2016 βυθίζοντας σε θλίψη την horror κοινότητα.

Τσεκάρετε το νέο trailer παρακάτω.

Θυμηθείτε το αρχικό trailer που είχαμε δημοσιεύσει στο κανάλι μας εδώ:

Διαβάστε παλιότερα άρθρα μας για το Phantasm:Ravager στους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ