Νέο remake για το κλασικό φιλμ τρόμου The Bad Seed

Στο πλαίσιο των αλλεπάλληλων ανακοινώσεων για remakes παλιών και συχνά κλασικών ταινιών τρόμου, δεν αποτελεί τόσο ηχηρή είδηση η ανακοίνωση του εν λόγω remake. Όπως διαβάζετε και στον τίτλο της είδησης, το φιλμ που θα ξαναεκτελεστεί είναι το κλασικό The Bad Seed των 50s το οποίο είχε σκηνοθετηθεί από τον Mervyn LeRoy και βασιζόταν στο ομότιτλο μυθιστόρημα του William March καθώς και στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Maxwell Anderson.

Το αρχικό φιλμ του 1956 διαδέχτηκε ένα μέτριο remake προορισμένο για την τηλεόραση το 1985. Σύμφωνα λοιπόν με φρέσκιες πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, το αμερικάνικο δίκτυο Lifetime έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός ακόμη τηλεοπτικού remake για το The Bad Seed.

Το σενάριο του νέου φιλμ θα γράψει η Barbara Marshall και την παραγωγή θα αναλάβει ο Mark Wolper (Bates Motel). Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα 8χρονο κοριτσάκι που παρά την φαινομενική αθωότητα του κρύβει έναν ψυχοπαθή δολοφόνο. Θα καταφέρει η υπερπροστατευτική μητέρα του να αντιμετωπίσει έγκαιρα τον κίνδυνο;

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτό το remake θα σας ενημερώσουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ