Νέα ταινία Leprechaun από το SyFy

Μετά την αποτυχημένη ταινία του 2014 (Leprechaun: Origins) το Syfy έχει στα σκαριά μία ακόμα ταινία γύρω από το μύθο του διαβολικού ξωτικού της ιρλανδικής παράδοσης. Το νέο φιλμ θα φέρει τον απλοϊκό τίτλο Leprechaun Returns και θα είναι sequel του αρχικού φιλμ του 1993, όσο παράλογο κι αν ακούγεται αυτό μετά από τόσες συνέχειες στο franchise.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από κάποιες κοπέλες και μέλη φοιτητικής αδελφότητας που ξυπνούν κατά λάθος τον κακόβουλο δαίμονα Leprechaun μετά την μετατροπή μιας καλύβας στο νέο σπίτι της αδελφότητας τους.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης του αλλόκοτου περσινού φιλμ τρόμου «The Void» Steven Kostanski και το σενάριο η Suzanne Keilly η οποία έχει εργαστεί ως σεναριογράφος στη σειρά τρόμου «Ash Vs Evil Dead». Πρωταγωνιστούν οι Mark Holton, Taylor Spreitler, Pepi Sonuga και Sai Bennett.

Το Leprechaun Returns αναμένεται στους δέκτες του SyFy τον Μάρτιο του 2019. Ένα εισαγωγικό teaser που έχει διατεθεί μας προετοιμάζει για τις νέες περιπέτειες του αιμοβόρου καλικαντζαράκου. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ