Νεότερα για τα It: Chapter 2 και Santa Clarita Diet

Κι ενώ οι φήμες για την έναρξη των γυρισμάτων του sequel του It το προσεχές καλοκαίρι οργιάζουν, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες μια είδηση που αν αποδειχτεί αληθινή θα ευχαριστήσει πολλούς fans.

Μάθαμε λοιπόν πως η διάσημη και επιτυχημένη ηθοποιός Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Interstellar, Crimson Peak) βρίσκεται σε επίσημες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο It: Chapter 2 αναλαμβάνοντας το ρόλο της ενήλικης πλέον Beverly Marsh.

Λογικά δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι πραγματικά θα συμβεί. Πάμε όμως να δούμε και μια νέα πληροφορία για μια horror σειρά που κέντρισε το ενδιαφέρον των φίλων του κωμικού τρόμου το περασμένο έτος.

Αναφερόμαστε φυσικά στο ξεκαρδιστικό και φουλ αιματοβαμμένο Santa Clarita Diet που προβλήθηκε στο Netflix το 2017 με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μας Drew Barrymore. Ανακοινώθηκε πρόσφατα η ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμος στους δέκτες του Netflix ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος.

Αυτή θα είναι η 23η Μαρτίου 2018. Προετοιμαστείτε λοιπόν για το νέο λουτρό αίματος και γευστικά αιματηρά κοκτέιλ! Ο τηλεοπτικός Μάρτης προβλέπεται να είναι πολύ splatter!

Santa Clarita Diet Season 2

https://web.archive.org/web/20190319111555/https://www.youtube.com/watch?v=J4zP2I0PkUE

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ