Νέο φιλμ Puppet Master έρχεται τον Αύγουστο

Ποτέ δεν κέρδισε ευρεία αναγνώριση και μεγάλη φήμη στο horror κοινό. Είναι αλήθεια ότι το Puppet Master franchise που μετράει ήδη 11 ταινίες στον κατάλογό του δεν διαθέτει ούτε την ποιότητα ούτε το ελκυστικό θέμα ώστε να καταστεί ευπρόσδεκτο στη μεγάλη μερίδα των φίλων του τρόμου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αγνοήσουμε αφού στον κόσμο του cult είναι αρκετά δημοφιλές, ειδικά η πρώτη θρυλική ταινία του 1989. Και μιας και βρισκόμαστε στην εποχή των remakes και reboots σίγουρα θα ενδιαφέρει κάποιους να μάθουν ότι τον Αύγουστο που μας έρχεται θα κυκλοφορήσει μέσω της RLJE Films το νέο , 13ο (!) φιλμ και reboot του αρχικού Puppet Master (1989) με τον τίτλο «Puppet Master: The Littlest Reich».

Για την ακρίβεια το νέο φιλμ θα εξελίσσεται σε κάτι σαν παράλληλο κόσμο όπου ο δημιουργός των μαριονετών André Toulon είναι μέλος των ναζί σε αντίθεση με την εχθρότητά του απέναντι στο Τρίτο Ράιχ όπως τον παρουσίαζε η original ταινία. Στο «Puppet Master: The Littlest Reich» οι διαβολικές μαριονέτες θα σπείρουν τον πανικό σ’ ένα εκθεσιακό χώρο μιας μικρής πόλης που γιορτάζει την 30η επέτειο από τους φόνους του Toulon.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Sonny Laguna (We Are Monsters) και Tommy Wiklund (Wither) και το σενάριο ο S. Craig Zahler (Bone Tomahawk). Οι Lorenzo di Bonaventura (1492) και Mark Vahradian (Transformers) έχουν επιμεληθεί την παραγωγή.

Πρωταγωνιστούν οι Thomas Lennon (Reno 911!), Jenny Pellicer (Cocaine Godmother), Nelson Franklin (Veep), Charlyne Yi (This is 40), Michael Pare (Eddie and the Cruisers), Barbara Crampton (Re-Animator) και Udo Kier (Brawl in Cell Block 99).

Λέτε αυτό το reboot να δώσει νέα πνοή στο άσημο αυτό franchise; Εμείς πάντως το ευχόμαστε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ