Νέα ταινία Halloween με συμμετοχή του John Carpenter!

Έντονη είναι η κινητικότητα τις τελευταίες μέρες γύρω από μια νέα ταινία που ενδέχεται να προστεθεί στο μύθο του Halloween franchise. Μπορεί η προηγούμενη απόπειρα με σκηνοθέτη τον Marcus Dunstan να έχει ακυρωθεί αφού η Dimension Films έχασε τα σχετικά δικαιώματα όμως οι προσπάθειες για την δημιουργία μίας ακόμα ταινίας του θρυλικού franchise δεν έχουν παύσει.

Πρόσφατα λοιπόν μάθαμε ότι μια νέα ταινία Halloween είναι στα σκαριά με τις εταιρίες Blumhouse Productions, Miramax και Trancas International Films να συνεργάζονται στενά για την ευόδωση της προσπάθειας. Οι Jason Blum και Malek Akkad θα αναλάβουν το καθήκον παραγωγών ενώ η μεγάλη είδηση είναι αυτή που εμπλέκει και τον ιδρυτή του franchise, τον ασύγκριτο John Carpenter. Ο Carpenter θα εργαστεί ως εκτελεστικός παραγωγός ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι μπορεί να επιληφθεί και του soundtrack.

Θολό είναι το τοπίο αναφορικά με το πόστο του σκηνοθέτη. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα, ακούγονται έντονα τα ονόματα των Mike Flanagan (Oculus, Hush) και Adam Wingard (You’ re Next, V/H/S). Αυτά προς το παρόν. Μείνετε στο horrormovies.gr για οποιεσδήποτε νεότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ