Νέα ταινία τρόμου από τον σκηνοθέτη του The Devil Inside

Σίγουρα πολλοί θα θυμάστε δει το αμφιλεγόμενο φιλμ τρόμου «The Devil Inside» ή αλλιώς «Ο Διάβολος Μέσα της» που κυκλοφόρησε πριν δύο περίπου χρόνια στα video clubs της χώρας μας. Μπορεί το συγκεκριμένο φιλμ να απέσπασε αρνητικά σχόλια από πολλούς κριτικούς αλλά στο box office τα πήγε περίφημα συγκεντρώνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με budget μόλις 1 εκατομμύριο δολάρια!

Φρέσκιες ειδήσεις λένε ότι ο σκηνοθέτης του «The Devil Inside» William Brent Bell ετοιμάζει μια νέα ταινία τρόμου supernatural κατεύθυνσης που θα κινείται στα χνάρια του «The Conjuring». Η ταινία θα φέρει τον τυπικό τίτλο «The Inhabitant» και θα είναι μια παραγωγή της Lakeshore Entertainment. Το σενάριο θα επιμεληθεί ο καινούριος Stacey Menear. Άλλες γνωστές ταινίες τρόμου του William Brent Bell είναι τα «Stay Alive» (2006) και «Wer» (2013).

William Brent Bell
William Brent Bell

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ