Νέα Ταινία από τον Σκηνοθέτη του The Cabin in the Woods

Ο λόγος για τον καταξιωμένο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Drew Goddard. Με πλούσιο και σημαντικό κατάλογο στη μέχρι τώρα καριέρα του (Cloverifield, The Cabin in the Woods, The Martian, Lost, Daredevil, World War Z κ.α.) ο Αμερικανός κινηματογραφιστής έχει στα σκαριά μια νέα ταινία την οποία θα σκηνοθετήσει από σενάριο γραμμένο από τον ίδιο.

Ο τίτλος του project προσωρινά είναι “Bad Times at the El Royal” και παραμένει άγνωστο το ύφος και το θέμα με το οποίο θα καταπιάνεται. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από το The Hollywood Reporter η ταινία θα περιέχει στοιχεία θρίλερ, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας επομένως μας αφορά άμεσα.

Επίσης ο Goddard εκτός από σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι και παραγωγός. Η ταινία θα κυκλοφορήσει και θα χρηματοδοτηθεί από την 20th Century Fox με την οποία ο Goddard υπέγραψε συμβόλαιο. Θα επανέλθουμε όταν μάθουμε νεότερα για το project.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ