Νέα σειρά Θρίλερ-Μυστηρίου έρχεται σύντομα στο Netflix

Γερμανικές σειρές θρίλερ/τρόμου σπάνια βλέπουμε στους δέκτες μας είναι η αλήθεια. Την κατάσταση αυτή έρχεται να ανατρέψει η επερχόμενη σειρά που θα προβληθεί πολύ σύντομα στο δίκτυο Netflix και που φέρει τον λιτό τίτλο Dark.

Το Dark είναι μια σειρά που συνδυάζει στοιχεία θρίλερ, μυστηρίου, δράματος και supernatural. Περιστρέφεται γύρω από δύο εξαφανίσεις παιδιών -μία τωρινή και μία παρελθοντική- σε μια γερμανική πόλη που διαταράσσει τις σχέσεις τεσσάρων οικογενειών που κρύβουν συγκλονιστικά μυστικά. Στην ιστορία υπάρχει και μια ανατροπή υπερφυσικού χαρακτήρα.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνη μία σεζόν η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου 2017. Δημιουργός της σειράς είναι ο Ελβετός Baran bo Odar, γνωστός για το εξαιρετικό θρίλερ του 2014, «Who Am I – Kein System ist sicher».

Το cast απαρτίζεται από τους Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Maja Schöne, Sebastian Rudolph, Anatole Taubman, Mark Waschke, Karoline Eichhorn και Stephan Kampwirth. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το ύφος της σειράς τότε τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδηση μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ