Muse (Η Μούσα): Από τις 15 Μαρτίου στα ελληνικά cinema

Να που και η άνοιξη είναι πλούσια σε τρόμο κρίνοντας από τις ταινίες τρόμου που αναμένουμε να δούμε στη χώρα μας. To «Muse» (ελληνικός τίτλος: Η Μούσα) για το οποίο γίνεται λόγος εδώ είναι αγγλόφωνη ταινία ισπανικής προέλευσης από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη των ταινιών Rec και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ «Ο Θυρωρός» (Sleep Tight) Jaume Balagueró. Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Fernando Navarro.

Περίληψη:

Ο Σάμουελ Σάλομον, ένας καθηγητής λογοτεχνίας που είναι άνεργος από τότε που η φίλη του βρήκε τραγικό θάνατο, υποφέρει από ένα συνεχόμενο εφιάλτη όπου μια γυναίκα δολοφονείται βάναυσα σε μια παράξενη τελετή. Όταν η γυναίκα που έχει στοιχειώσει τις νύχτες του, βρίσκεται νεκρή στην πραγματικότητα, ο Σάμουελ, ψάχνοντας απαντήσεις θα καταφέρει να βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί, θα συναντήσει την Ρέιτσελ, η οποία είχε τον ίδιο εφιάλτη με εκείνον και μαζί θα κάνουν τα πάντα να ανακαλύψουν την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας, μπαίνοντας σε έναν τρομακτικό κόσμο που ελέγχεται από φιγούρες που ενέπνευσαν τους καλλιτέχνες μέσα στο χρόνο: τις Μούσες!”

Το Muse βασίζεται στο best seller του βραβευμένου Χοσέ Κάρλος Σομόθα “Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 13”. Κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Μαρτίου 2018.

Πρωταγωνιστούν οι Elliot Cowan, Franka Potente, Ana Ularu, Joanne Whalley, Christopher Lloyd και Leonor Watling. Η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στη 1 ώρα και 47 λεπτά και είναι διανομή των Weird Wave/Feelgood Entertainment.

Για μια πρώτη ματιά τσεκάρετε το επίσημο trailer που συνοδεύει την είδησή μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ