Το Μυστικό των Μάρομποουν (Marrowbone): Στις 23 Νοέμβρη η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Πρόκειται για ισπανική παραγωγή που θα προβληθεί στους κινηματογράφους της χώρας μας από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017. Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Ισπανός κινηματογραφιστής Sergio G. Sánchez, γνωστός στη σκηνή του τρόμου για το σενάριο που έγραψε για το επιτυχημένο ισπανικό φιλμ τρόμου The Orphanage του 2007.

Περίληψη:

Το Marrowbone είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που διηγείται την ιστορία τεσσάρων αδελφών που προσπαθούν να επιβιώσουν στην έπαυλη που ζούσαν με την πολυαγαπημένη τους μητέρα. Ο εικοσάχρονος Τζακ Μάρομποουν, η μικρότερη αδελφή του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία ασφαλή καθημερινότητα στο λαβυρινθώδες σπίτι τους, μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Σιγά σιγά όμως πείθονται ότι στη σοφίτα του σπιτιού τους κατοικεί ένα διαβολικό πνεύμα και προσπαθούν ενωμένοι να το καταστρέψουν.

Πρωταγωνιστούν οι George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth, Matthew Stagg, Kyle Soller, Nicola Harrison και Tom Fisher. Το Marrowbone είναι κυκλοφορία της Odeon και η διάρκειά του ανέρχεται στα 110 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles