The Mist TV Series: Έρχεται το πιλοτικό επεισόδιο

Τον Σεπτέμβρη του 2015 είχαμε αναρτήσει μια είδηση για την προγραμματισμένη σειρά «The Mist» που θα ετοιμαζόταν από τον Δανό σεναριογράφο και παραγωγό Christian Torpe. Όπως φαίνεται κι από τον τίτλο της, η σειρά θα βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Stephen King στο οποίο οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης αντιμετωπίζουν τα τρομερά πλάσματα που κρύβονται μέσα στην μυστηριώδη ομίχλη που σκεπάζει την πόλη τους.

Πρόσφατα λοιπόν μάθαμε ότι το Αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Spike έδωσε παραγγελία για το πιλοτικό επεισόδιο το οποίο θα γράψει ο Torpe. Σχετικά με αυτήν την συνεργασία, η αντιπρόεδρος του καναλιού Sharon Levy δήλωσε τα εξής:

Είμαστε εντυπωσιασμένοι που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον απίστευτα δημιουργικό Christian Torpe και την Dimension Films προκειμένου να μετατρέψουμε τη συγκλονιστική νουβέλα του Stephen King σε μια δυναμική σειρά που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει η τηλεόραση.

Sharon Levy

Αναμένουμε με περιέργεια πώς θα εξελιχθεί αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα καθώς είναι γνωστό ότι η μεταφορά νουβέλας του Stephen King στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Η ιστορία το έχει δείξει πολλάκις. Για οτιδήποτε νεότερο θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles