Νέο Φιλμ Μεταφυσικού Τρόμου από τη Μεγάλη Βρετανία

The Snare είναι ο τίτλος του πρώτου μεγάλης διάρκειας φιλμ τρόμου του πρωτάρη σκηνοθέτη C.A. Cooper. Πρόκειται για βρετανική παραγωγή της Bohemian Pictures που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου του νέου έτους (άγνωστο αν θα έρθει κι από τα μέρη μας) και ακολουθεί supernatural μοτίβα.

Συγκεκριμένα ακολουθεί τρεις φίλους που ταξιδεύουν σε ένα παραλιακό συγκρότημα διαμερισμάτων για το σαββατοκύριακο με σκοπό να ξεφαντώσουν. Δυστυχώς για τους φίλους το πάρτι θα εξελιχθεί σε εφιάλτη όταν μια κακόβουλη υπερφυσική οντότητα τους παγιδεύει στον τελευταίο όροφο του κτιρίου.

Ο Cooper εκτός από τη σκηνοθεσία έχει γράψει και το σενάριο του The Snare. Πρωταγωνιστούν οι Eaoifa Forward, Dan Paton, Rachel Warren και Stuart Nurse. Τσεκάρετε παρακάτω το τρομακτικό trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.

the snare 1
the snare 2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
jimmy
jimmy
7 χρόνια πριν

φαινεται αρκετα καλο!θα το τιμησω!!!

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ