Η Melanie Denholme σοκάρει το horror κοινό με νέα ταινία τρόμου

Η καυτή Βρετανίδα ηθοποιός Melanie Denholme με την ανερχόμενη καριέρα της στις cult ταινίες τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού (π.χ. Lady of the Dark: Genesis of the Serpent Vampire, One Hour to Die κ.α.) σοκάρει για μια ακόμα φορά (ειδικά το αντρικό κοινό) με τη νέα της ταινία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και φέρει τον τίτλο «Anna: Scream Queen Killer». Στην ταινία αυτή υποδύεται μια ηθοποιό που φέρνει εις πέρας σκηνές ερωτικού τρόμου για λογαριασμό ενός διεστραμμένου σκηνοθέτη. Η πίεση όμως που της ασκεί ο εν λόγω κύριος την οδηγεί στην παράνοια με απρόβλεπτες συνέπειες…

Σύμφωνα με δηλώσεις της πρωταγωνίστριας ο ρόλος στο νέο φιλμ ήταν πολύ παράξενος για εκείνη και περιλάμβανε σκηνές που ξεπερνούν τα όρια που θα μπορούσε να φτάσει στην πραγματική ζωή. Πάντως δεν έλειψαν οι διακρίσεις για την τολμηρή Βρετανίδα αφού πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει βραβείο Ά Γυναικείου Ρόλου στο Indie Fest για την συμμετοχή της στο «Anna: Scream Queen Killer». Επίσης σύμφωνα με ορισμένα πρώτα σχόλια από θεατές του cult horror και sexploitation πεδίου η ταινία είναι ιδιαίτερα σοκαριστική…αν και τα σχόλια μάλλον επικεντρώνονται περισσότερο στην αισθησιακή και εκκεντρική παρουσία της Melanie Denholme.

Ας σημειωθεί ότι η Denholme δεν είναι μόνο ηθοποιός στο νέο της φιλμ αλλά και συν-σκηνοθέτρια και συν-σεναριογράφος. Το «Anna: Scream Queen Killer» θα κυκλοφορήσει από την εταιρία Chemical Burn Entertainment που ειδικεύεται στην διανομή ταινιών τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού καθώς και ταινιών exploitation και κωμωδιών.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ