Alien: Covenant – Στις 18 Μαΐου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η ευχάριστη είδηση που όλοι περιμέναμε για το νέο Alien πόνημα του Riddley Scott. Όπως έγινε γνωστό, το πολυαναμενόμενο θρίλερ/sci-fi blockbuster θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.

Πρόκειται για κυκλοφορία της Odeon και η διάρκειά του θα είναι 123 λεπτά.

Περίληψη

«Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το «Προμηθέας», στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος πίσω στο 1977 με το «Alien» – ένα από τα πιο σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας σε ολόκληρη την ιστορία του κινηματογράφου. Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ (Μάικλ Φασμπέντερ), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας».

Μετράμε μέρες αντίστροφα λοιπόν…

Διαβάστε περισσότερα για το Alien: Covenant στις παλιότερες ειδήσεις μας στους ακόλουθους συνδέσμους:

proto-trailer-alien-covenant

full-length-trailer-alien-covenant

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ