A Quiet Place (Ένα Ήσυχο Μέρος): Το Μάιο στα ελληνικά cinema

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φιλμ ψυχολογικού τρόμου αναμένεται να δούμε προς τα τέλη της άνοιξης στους κινηματογράφους της χώρας μας. Ονομάζεται A Quiet Place (ελληνικός τίτλος: Ένα Ήσυχο Μέρος) και περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια η οποία ζει απομονωμένη και σε κατάσταση πλήρους ησυχίας λόγω του φόβου της για μια αλλόκοτη απειλή που χτυπά στο άκουσμα του παραμικρού ήχου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο νέος στο χώρο του τρόμου John Krasinski και το σενάριο ο ίδιος μαζί με τους Bryan Woods και Scott Beck. Πρωταγωνιστούν οι John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Cade Woodward και Millicents Simmonds.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το A Quiet Place θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 10 Μαΐου 2018 (διανομή της UIP). Το trailer του φιλμ αφήνει πολλές υποσχέσεις όπως μπορείτε να δείτε. Τσεκάρετέ το και μοιραστείτε οποιαδήποτε σχόλια και απόψεις.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ