Loss of Life: διαθέσιμα το trailer και τα posters

Μια ανεξάρτητη αμερικανική παραγωγή υπό τον τίτλο «Loss of Life» πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD και VOD στις 25 Οκτώβρη. Η ταινία θα χρησιμοποιεί την ιδιαίτερα δημοφιλή στις μέρες μας τεχνική «found footage» και θα περιστρέφεται γύρω από μια παρέα νέων του βόρειου Χόλιγουντ που αποφασίζουν να βιντεοσκοπήσουν τη νυχτερινή τους βόλτα για το Halloween. Οι νέοι θα δεχτούν μια βίαιη επίθεση και αυτό που τελικά βιντεοσκοπούν είναι μια ιδιαίτερα αιματοβαμμένη νύχτα…η χειρότερη της ζωής τους!

Το «Loss of Life» είναι σκηνοθετημένο από τους David Damiata και Michael Matteo Rossi, δύο νέους σκηνοθέτες που ασχολούνται με τον κινηματογράφο μέσα από διάφορα πόστα (παραγωγοί, σεναριογράφοι, μοντέρ) με συχνότερη δραστηριοποίηση στις ταινίες μικρού μήκους. Ο δεύτερος έχει επιμεληθεί και το σενάριο.

Όπως μπορείτε να δείτε έχουν ήδη κυκλοφορήσει το trailer και τα poster της ταινίας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ