Lycan: Οι Λυκάνθρωποι είναι ακόμα εδώ!

Μπορεί τα φιλμ τρόμου με λυκάνθρωπους να μην είναι από τις δημοφιλέστερες υποκατηγορίες τρόμου, αλλά συχνά πυκνά όλο και κάποια νέα σχετική καταχώρηση προσελκύει το ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον το φιλμ που παρουσιάζουμε εδώ το οποίο έχει περιγραφεί ως «χιτσκοκική ιστορία τρόμου που τοποθετείται στο έτος 1986». Ας πάμε λοιπόν στις λεπτομέρειες.

Από τον πρωτάρη κινηματογραφιστή Bev Land έρχεται μέσα στον Αύγουστο ένα νέο φιλμ λυκανθρωπίας με τίτλο Lycan (σας θυμίζει λίγο Underworld;). Ακολουθεί 6 νεαρούς φοιτητές που ταξιδεύουν σε μια απόμακρη και ήσυχη πόλη των νότιων ΗΠΑ με σκοπό να ερευνήσουν το θρύλο του τοπικού λυκάνθρωπου. Όπως καταλαβαίνετε η αναζήτησή τους μετατρέπεται σε ζωντανό εφιάλτη καθώς διεισδύουν βαθύτερα στην περιοχή.

Ο Bev Land έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο ίδιος μαζί με τον Michael Mordler. Πρωταγωνιστούν οι Vanessa Angel, Dania Ramirez, Gail O’Grady, Parker Croft, Rebekah Graf, Kalia Prescott, Alina Puscau, Craig Tate και Jake Lockett.

Το Lycan κυκλοφορεί στη χώρα τους τις ΗΠΑ στις 4 Αυγούστου 2017 ενώ από τις 26 Σεπτέμβρη του τρέχοντος έτους θα έχει ευρύτερη κυκλοφορία σε DVD και VOD. Η εναλλακτική του ονομασία είναι Talbot County.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ