Το «Let The Right One In» Γίνεται Τηλεοπτική Σειρά

Όπως είναι φανερό ακόμα και στους λιγότερο ενημερωμένους, τα τελευταία χρόνια οι τηλεοπτικές σειρές τρόμου γνωρίζουν μεγάλη άνθηση και όλο και περισσότερες σπουδαίες ταινίες τρόμου παίρνουν τον δρόμο για την τηλεοπτική τους πραγμάτωση.

Άλλη μια σημαντική ταινία τρόμου –της νεότερης εποχής αυτή τη φορά– φαίνεται πως θα βρει διέξοδο προς την τηλεόραση. Αναφερόμαστε στο σουηδικό αριστούργημα βαμπιρικού τρόμου «Let The Right One In» (2008) του Tomas Alfredson το οποίο θυμίζουμε ότι υπήρξε αρχικά μυθιστόρημα γραμμένο από τον Σουηδό συγγραφέα John Ajvide Lindqvist.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, το αμερικάνικο κανάλι A&E, μετά την επιτυχημένη προβολή μιας άλλης σειράς τρόμου (Bates Motel) μέχρι και την περίοδο που διανύουμε, σχεδιάζει την δημιουργία και προβολή της νέας σειράς βασισμένης στο προαναφερθέν σουηδικό φιλμ/βιβλίο.

Για τον λόγο αυτό ανέθεσε στον δημιουργό της νεανικής horror σειράς Teen Wolf, Jeff Davis και στον σεναριογράφο Brandon Boyce (Apt Pupil) να ετοιμάσουν την τηλεοπτική εκδοχή του «Let The Right One In». Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το cast ή την χρονική περίοδο έναρξης των γυρισμάτων, οπότε μείνετε σε αναμονή…

Θυμίζουμε, για όσους δεν έχουν δει το «Let The Right One In», ότι το εν λόγω φιλμ επικεντρώνεται σ’ ένα μοναχικό αγόρι που αναπτύσσει μια έντονη σχέση με ένα γειτονικό κορίτσι το οποίο είναι βαμπίρ. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα βγει αυτή η νέα σειρά τρόμου καθώς ο πήχης είναι ήδη πολύ ψηλά τοποθετημένος.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ