Lake Eerie – Μία ακόμα ταινία τρόμου με τον Lance Henriksen

Lake Eerie ονομάζεται η νέα ταινία τρόμου (μια από τις πολλές) όπου θα πρωταγωνιστήσει ο σπουδαίος και υπερδραστήριος Lance Henriksen (Aliens, The Terminator) η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου του 2016 (στις ΗΠΑ αρχικά).

Πρόκειται για ταινία που συνδυάζει τρόμο και επιστημονική φαντασία και επικεντρώνεται σε μια νεαρή χήρα η οποία μετακομίζει σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Lake Erie για να ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του συζύγου της. Εκεί όμως θα ανακαλύψει ότι δεν είναι μόνη. Κάτι απειλητικό βρίσκεται μαζί της στην περιοχή…

Εκτός από τον Lance Henriksen πρωταγωνιστεί και η Betsy Baker την οποία γνωρίσαμε στο cult φιλμ τρόμου του 1981 «The Evil Dead». Άλλοι συμμετέχοντες είναι οι Marilyn Ghigliotti, Meredith Majors, Al Snow, G. Larry Butler και Chris Majors. Η σκηνοθεσία είναι του πρωτάρη Chris Majors ο οποίος παίζει και μέσα στο φιλμ ενώ το σενάριο ανήκει στην επίσης πρωτάρα Meredith Majors.

Να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε και στη συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη Harry Manfredini ο οποίος έχει αναλάβει το soundtrack του Lake Eerie. Ο εν λόγω κύριος είναι γνωστός για τα μουσικά θέματα που έχει κάνει σε πολλά φιλμ του διάσημου horror franchise «Friday the 13th»Αν θέλετε να πάρετε μια εικόνα από το Lake Eerie τότε τσεκάρετε το επίσημο trailer που έχει κυκλοφορήσει και συνοδεύει την είδηση.

lake eerie

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles