Νέα Κωμωδία Τρόμου με Λυκάνθρωπο

Η τρέλα δεν έχει όρια στον αμερικάνικο κινηματογράφο. Αυτή τη φορά τα ζόμπι μπαίνουν για λίγο στην άκρη και τη θέση τους παίρνει το παραδοσιακό horror τέρας του λυκάνθρωπου. Ο λόγος για το «Bubba the Redneck Werewolf» του πρωτάρη σκηνοθέτη Brendan Jackson Rogers και τους επίσης πρωτάρη σεναριογράφου Stephen Biro. Πρόκειται για μια κωμωδία τρόμου που τρολάρει ασύστολα κρίνοντας από το ανεβαστικό trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σχετικά με την υπόθεση, αυτή ακολουθεί έναν μπόγια που μεταμορφώθηκε σε λυκάνθρωπο και είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την πόλη του από την έλευση ενός τρομερού κακού που πλησιάζει. Πρώτα όμως θα καταβροχθίσει μερικές φτερούγες κοτόπουλου και μπόλικες μπύρες σαν παραδοσιακός Αμερικάνος χωριάτης!

Το «Bubba the Redneck Werewolf» βασίζεται στην ομότιτλη σειρά κόμικς του Mitch Hyman ο οποίος παίζει και στην ταινία υποδυόμενος τον διάβολο! Πρωταγωνιστούν επίσης οι Fred Lass, Malone Thomas, Gary Norris, Sara Humbert, Chris Stephens και Gail Fleming.

Το φιλμ έχει προβληθεί μέχρι στιγμής μόνο στην Florida των ΗΠΑ και αναμένεται να ανακοινωθούν περαιτέρω ημερομηνίες κυκλοφορίας φυσιολογικά μέσα στο 2016.

Bubba The Redneck Werewolf Poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ