Νέο Κλειστοφοβικό Θρίλερ από τη Μεγάλη Βρετανία

«The Chamber» είναι ο τίτλος του ντεμπούτου του κινηματογραφιστή Ben Parker από τη Μεγάλη Βρετανία και μας ταξιδεύει στην απομακρυσμένη Κίτρινη Θάλασσα μεταξύ Κορέας και Κίνας. Συγκεκριμένα παρακολουθούμε την προσπάθεια του τριμελούς πληρώματος ενός υποβρύχιου σκάφους να επιβιώσει κάτω από τα νερά της προαναφερθείσας θάλασσας υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο Ben Parker έχει αναλάβει σενάριο και σκηνοθεσία ενώ το ολιγομελές cast απαρτίζεται από τους James Artaius, Christian Hillborg, Johannes Kuhnke και Charlotte Salt. Το «The Chamber» έχει παιχτεί μέχρι στιγμής μόνο σε φεστιβάλ κινηματογράφου της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας ενώ στις 10 Μαρτίου 2017 θα κάνει πρεμιέρα στις βρετανικές αίθουσες (στις 20 του Μάρτη θα κυκλοφορήσει και σε DVD, Blue-ray καθώς και ψηφιακό downloading).

Θα ενημερώσουμε αν υπάρξει νεότερο για ευρύτερη κυκλοφορία του φιλμ ή αν περάσει κι από τη χώρα μας. Προς το παρόν ρίξτε μια ματιά στο αγχωτικό trailer που συνοδεύει την είδησή μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ