Ο Kevin Bacon επιστρέφει στο νέο τηλεοπτικό Tremors

Μετά τη μία και μοναδική συμμετοχή του στο κλασικό Tremors του 1990, ο Αμερικανός star Kevin Bacon δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να ξανασυμμετάσχει σε μια νέα παραγωγή γύρω από τον cult κόσμο των γιγάντιων σκουληκιών Graboid που λατρέψαμε στο παρελθόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το αμερικάνικο δίκτυο Syfy προσβλέπει στη δημιουργία μιας νέας mini σειράς 8 επεισοδίων βασισμένης στην κλασική ταινία του Tremors franchise του 1990. Μάλιστα έχει ήδη δοθεί έγκριση για το πιλοτικό επεισόδιο στο οποίο θα συμμετάσχει ο Kevin Bacon ενώ ο ίδιος θα αναλάβει και καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού.

Η σειρά θα τοποθετηθεί χρονικά 25 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ. Τα φονικά σκουλήκια Graboid που σχεδόν κατέστρεψαν την απομονωμένη συνοικία Perfection στην έρημο της Νεβάδα επιστρέφουν και η μόνη σωτηρία είναι ο άστατος χαρακτήρας του Valentine McKee που ενσάρκωσε ο Bacon. Ο McKee είχε καταφέρει να νικήσει τότε τα φοβερά σκουλήκια και για να το ξανακαταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει τα πιο προσωπικά προβλήματα της ηλικίας, του αλκοόλ και του ηρωικού κόμπλεξ που τον διακατέχει.

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Andrew Miller (The Secret Circle) ο οποίος μέχρι στιγμής κρατάει καλά κλεισμένα τα χαρτιά του και δεν αποκαλύπτει πολλά. Ο Miller θα εργαστεί και αυτός ως εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Bacon και τον David Schiff. Η σειρά θα είναι παραγωγή των Universal Cable Productions και Blumhouse Television.

Να επισημάνουμε ότι το Syfy επιχειρεί για δεύτερη φορά να μεταφέρει στην τηλεόραση το Tremors. Η πρώτη ήταν το 2003 με μια αντίστοιχη σειρά Tremors 13 επεισοδίων που ονομαζόταν Tremors: The Series.

Αξίζει όμως να δούμε και τι δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής Kevin Bacon σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Εδιμβούργου για την συμμετοχή του στην επερχόμενη σειρά.

Πρόκειται να κάνουμε το πιλοτικό επεισόδιο για το Syfy. Ο Valentine (σ.σ. ο ήρωας που υποδύεται) είναι ο μόνος χαρακτήρας που έπαιξα και θα ήθελα να ενσαρκώσω ξανά μετά από 25 χρόνια. Το Tremors είναι μια πραγματικά καλή ταινία. Δεν ξαναβλέπω τις ταινίες που έχω κάνει αλλά λόγω της νέας σειράς έπρεπε να γυρίσω πίσω και να του ρίξω μια ματιά. Είναι η ιδέα αυτού του αποτυχημένου που ζει μια πολύ συνηθισμένη ζωή και έχοντας την φοβερή εμπειρία με αυτά τα τέρατα γίνεται προσωρινά ένας ήρωας.

Kevin Bacon

Μείνετε συντονισμένοι στο horrormovies.gr για να μαθαίνετε νεότερες εξελίξεις για τη σειρά Tremors.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ