Reboot της σειράς Twilight Zone από τον σκηνοθέτη του Get Out

Μετά το καταπληκτικό φιλμ «φυλετικού» τρόμου Get Out που απολαύσαμε μέσα στο 2017, ο δημιουργός του Jordan Peele ετοιμάζει το νέο του χτύπημα στη σκηνή του τρόμου αλλά και της επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter αυτή τη φορά ο ταλαντούχος κινηματογραφιστής καταπιάνεται με την επανεκτέλεση της ιστορικής σειράς τρόμου/sci fi Twilight Zone που σημάδεψε τον κόσμο της τηλεόρασης από τα τέλη της δεκαετίας του 50 μέχρι τα μισά περίπου της δεκαετίας του ’60.

Το σενάριο θα επιμεληθεί ο γνωστός από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές Marco Ramirez (The Defenders, Daredevil, Sons of Anarchy) ενώ θα αναλάβει και καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού. Το reboot θα προβληθεί στο αμερικάνικο συνδρομητικό δίκτυο CBS All Access με την Monkeypaw Productions του Jordan Peele να αναλαμβάνει την παραγωγή.

Αυτά τα λίγα έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής. Θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με αυτό το τολμηρό εγχείρημα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ