Ανοίγει ο δρόμος για το Jeepers Creepers 3: Cathedral

Ευχάριστα νέα για του φίλους των ταινιών Jeepers Creepers! Παρά την ομίχλη που επισκίαζε εδώ και πολύ καιρό τα δεδομένα γύρω από το 3ο φιλμ του Jeepers Creepers franchise, ήρθαν στο φως κάποιες νέες πληροφορίες που ενισχύουν την αισιοδοξία για την υλοποίηση του εγχειρήματος.

Συγκεκριμένα μάθαμε ότι το Jeepers Creepers 3: Cathedral (όπως είναι ο τίτλος του νέου sequel) θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2016 με την υποστήριξη της American Zoetrope του μεγάλου Francis Ford Coppola ο οποίος είχε στηρίξει και τα δύο προηγούμενα φιλμ του franchise. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των δύο Jeepers Creepers Victor Salva θα αναλάβει όπως αναμενόταν το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Δεν θα επιστρέψουν όμως μόνο οι Coppola και Salva αλλά και κάποιοι ηθοποιοί των προηγούμενων ταινιών. Αναφερόμαστε στους Jonathan Breck και Brandon Smith. Ο πρώτος θα ξαναπαίξει το σαρκοφάγο φτερωτό τέρας γνωστό ως Creeper ενώ ο δεύτερος θα υποδυθεί ξανά τον αρχιφύλακα Davis Tubbs.

Επίσης ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος Victor Salva προέβη σε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με το Jeepers Creepers 3: Cathedral τις οποίες σας μεταφέρουμε από το site του bloody-disgusting:

Το να γράψω και να σκηνοθετήσω μια νέα ταινία Jeepers Creepers, την πρώτη μετά από μια δεκαετία και περισσότερο, είναι πραγματικά συναρπαστικό, τόσο για μένα όσο και για τους φίλους των ταινιών Jeepers Creepers ανά τον κόσμο που ζητούσαν κι άλλο φιλμ.

Αυτό που θα δούμε στο Jeepers Creepers 3 είναι ένα νέο και τρομακτικό κεφάλαιο από το σύμπαν του Jeepers Creepers. Θα επαναφέρουμε το φορτηγό του Creeper και θα απευθύνουμε το μεγάλο ερώτημα σχετικά μ’ αυτόν: τι είναι αυτό το πλάσμα, από πού προήλθε και γιατί κάνει αυτό που κάνει. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το τρίτο φιλμ θα είναι το πιο τρομακτικό από όλα τα Jeepers Creepers μέχρι σήμερα.

Victor Salva

Τέλος να προσθέσουμε ότι στην παραγωγή και χρηματοδότηση της ταινίας θα συμβάλλει και η εταιρεία Myriad Pictures. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική είδηση.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ