Remake του The Tommyknockers με τη σφραγίδα του James Wan

Κι ενώ βρισκόμαστε σε μια περίοδο που οι μεταφορές και επανεκτελέσεις ταινιών από βιβλία του Stephen King έχουν μπει στο πρόγραμμα των horror κινηματογραφιστών έφτασε μια ευχάριστη είδηση και κάπως απρόβλεπτη είναι η αλήθεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το The Hollywood Reporter ο καταξιωμένος και υπερδραστήριος James Wan πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον παραγωγό του πρόσφατου remake του It, Roy Lee για τη δημιουργία μιας νέας φιλμικής εκδοχής του μυθιστορήματος του Stephen King «The Tommyknockers» (1987).

Στο εγχείρημα θα συμμετάσχει και ο Larry Sanitsky ο οποίος διετέλεσε εκτελεστικός παραγωγός στην αντίστοιχη mini σειρά του 1993 που έφερε για πρώτη φορά το The Tommyknockers στην τηλεόραση.

Θυμίζουμε ότι το μυθιστόρημα περιστρέφεται γύρω από ένα εξωγήινο αέριο που μετατρέπει τους κατοίκους μιας μικρής πόλης σε βίαια και επικίνδυνα μεταλλαγμένα όντα με υπερφυσικές ικανότητες. Ο μόνος που στέκεται ανάμεσά τους είναι ένας άντρας που δεν επηρεάστηκε από το αέριο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το «The Tommyknockers» είναι το δεύτερο σε πωλήσεις βιβλίο του Stephen King και ίσως εκεί βασίζεται η επιλογή να ξαναγίνει αυτή η μεταφορά. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο horrormovies.gr.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ