Ghost Stories: Ιστορίες Τρόμου από τη Μεγάλη Βρετανία

Ένα ενδιαφέρον φιλμ τρόμου υπό μορφή ανθολογίας πήρε το μάτι μας πρόσφατα. Πρόκειται για το Ghost Stories από τη Μεγάλη Βρετανία, μια χώρα που συχνά διχάζει όσον αφορά την ποιότητα των ταινιών τρόμου που παράγει. Το Ghost Stories προβλήθηκε τον Οκτώβρη που μας πέρασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου αποκομίζοντας θετικά σχόλια.

Περιστρέφεται γύρω από έναν σκεπτικιστή καθηγητή ονόματι Phillip Goodman ο οποίος ανακαλύπτει ένα αρχείο με τρεις συγκλονιστικές περιπτώσεις τρομακτικών εμπειριών που βίωσαν τρεις ταλαιπωρημένοι άντρες. Ο Goodman επιχειρεί να βρει τους άνδρες και να δώσει λογικές εξηγήσεις στα συμβάντα που τους σόκαραν αλλά η ψυχική του κατάσταση κλονίζεται την ώρα που σκοτεινά μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφουν οι Jeremy Dyson και Andy Nyman. Πρωταγωνιστούν οι Andy Nyman, Alex Lawther, Paul Whitehouse, Martin Freeman, Daniel Hill και Nicholas Burns. Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2018 σε VOD μορφή πρώτα.

Αν θέλετε να πάρετε μια εικόνα από το Ghost Stories τσεκάρετε τα 3 σύντομα teasers που έχουν κυκλοφορήσει και δημοσιεύουμε μαζί με την παρούσα είδηση.

Case 1

Case 2

Case 3

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ