Πληροφορίες και trailer για το Ouija: προέλευση του κακού

Κάθε Φθινόπωρο είναι περίοδος χαράς για τους λάτρεις του μεταφυσικού τρόμου αφού συνηθίζεται να κυκλοφορεί μια πολυδιαφημισμένη horror παραγωγή μεταφυσικής κατεύθυνσης. Αυτό τον Οκτώβρη λοιπόν θα βρει το δρόμο του στις αμερικάνικες αίθουσες το sequel του προπέρσινου «Ouija» (Πίνακας Πνευμάτων) και φυσιολογικά θα το δούμε και από τα μέρη μας μετά από λίγο καιρό. Φέρει τον τυπικό τίτλο «Ouija: Origin of Evil»

Sequel είπαμε; Βασικά η νέα ταινία θα είναι prequel της προηγούμενης και θα εξηγεί κατά κάποιο τρόπο την προέλευση την σκοτεινή φύση του περιβόητου πίνακα Ouija που γνωρίσαμε στο αρχικό φιλμ. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στο ίδιο σπίτι 50 χρόνια νωρίτερα και θα επιστρέφουν χαρακτήρες όπως της αγαπημένης ηθοποιού Lin Shaye και του φαντάσματος με το ραμμένο στόμα αλλά θα υποδύονται φυσικά από διαφορετικούς ηθοποιούς.

Ουσιαστικά όλο το cast θα είναι διαφορετικό. Αυτό απαρτίζεται από τους Elizabeth Reaser, Annalise Basso, Lulu Wilson, Henry Thomas, Kate Siegel και Alexis G. Zall.

Το δυνατό όνομα εμφανίζεται στη σκηνοθεσία όπου εκεί συναντάμε τον για πολλούς ελπιδοφόρο Mike Flanagan (Oculus, Absentia) ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο με τον Jeff Howard.

Το φιλμ είναι παραγωγή των Blumhouse Productions, Platinum Dunes και Hasbro. Τσεκάρετε το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το οποίο συνοδεύει την παρούσα είδηση. Ας ελπίσουμε το «Ouija: Origin of Evil» να είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

https://www.imdb.com/video/vi430094105/?ref_=ext_shr_lnk

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ