Πληροφορίες για το remake του «Day of the Dead»

Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, η εταιρεία Millennium Films ετοιμάζει το remake της τρίτης ταινίας της θρυλικής σειράς των «Ζωντανών Νεκρών» του Geroge Romero έχοντας ήδη βρει τον σκηνοθέτη. Αυτός θα είναι ο Βρετανός Mark Tonderai, γνωστός για το επιτυχημένο θρίλερ του «House at the End of the Street» του 2012. Ο Tonderai επιμελήθηκε και το σενάριο μαζί με τον Lars Jacobson.

Το remake θα τοποθετείται σε μια χρονική περίοδο που η επιδημία των ζόμπι έχει αποδεκατίσει τον περισσότερο πληθυσμό της γης. Μια ομάδα επιστημόνων και άλλων επιζώντων προσπαθεί να βρει αντίδοτο για την επιδημία αλλά αντί αυτού προκαλεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην ανθρωπότητα. Παραγωγοί του φιλμ θα είναι οι Christa Campbell και Lati Grobman οι οποίες προσανατολίζονται για μια κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι του 2014.

Ας ελπίσουμε το remake αυτό να είναι καλύτερο από το άθλιο «χαλαρό» remake του 2008, αν και οι παραδοσιακοί fans των ταινιών του Romero προφανώς θα έχουν ξενερώσει με την είδηση…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ