Πρώτη εικόνα από το Human Centipede 3 (Final Sequence)

Τον Απρίλη που μας έρχεται αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος του κακόφημου franchise «The Human Centipede» που εδώ και λίγα χρόνια έχει προκαλέσει απέχθεια, τόσο με την καλή όσο και με την κακή έννοια! Ο πλήρης τίτλος του θα είναι «The Human Centipede III (Final Sequence)». Σκηνοθέτης και σεναριογράφος θα είναι για τρίτη φορά ο Ολλανδός Tom Six. Προς το παρόν το μόνο οπτικό υλικό που έχουμε διαθέσιμο από τα γυρίσματα είναι μια πικάντικη φωτογραφία που απεικονίζει τους παρανοϊκούς κακούς των δύο ταινιών να σουλατσάρουν στις εγκαταστάσεις μιας φυλακής.

Και κάπου εδώ αρχίζουν να αποκαλύπτονται βασικοί θεματικοί άξονες του νέου φιλμ το οποίο σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεν θα μοιάζει «φτηνιάρικο» όπως οι δύο προηγούμενες παραγωγές αλλά θα υποστηρίζεται από μεγάλο budget, προσεγμένο soundtrack και…μια ακόμα μεγαλύτερη ανθρώπινη «σαρανταποδαρούσα» που θα απαρτίζεται από καμιά πεντακοσαριά ανθρώπους. Θα είναι περισσότερο «αμερικανιά» όπως λέμε στην πιάτσα και μάλιστα είναι γυρισμένο σε αμερικάνικες τοποθεσίες. Ως πειραματόζωα φαίνεται ότι θα χρησιμοποιούνται οι κρατούμενοι μιας απομονωμένης στην έρημο φυλακής υψίστης ασφαλείας.

Στο τρίτο μέρος, εκτός των δύο παρανοϊκών (Dieter Laser, Laurence R. Harvey) θα πρωταγωνιστεί και ο σπουδαίος Eric Roberts καθώς και ο ίδιος ο Tom Six. Άλλοι συμμετέχοντες θα είναι οι Robert LaSado, Tommy Lister και Bree Olson. Οι φίλοι του κιτς cinema τρόμου ήδη πρέπει να σβήνουν μέρες από το ημερολόγιό τους…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ