Horns (Μεταμόρφωση): από τις 13 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους

Η νέα ταινία του Daniel Radcliffe φτάνει επιτέλους και στη χώρα μας. Το «Horns» ή «Μεταμόρφωση» όπως είναι ο ελληνικός τίτλος θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου 2014.

Πρόκειται για μια ιδιόρρυθμη ταινία που περιέχει στοιχεία τρόμου, δράματος, φαντασίας και μυστηρίου. Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον έμπειρο Γάλλο κινηματογραφιστή Alexandre Aja, που μας έχει δώσει ορισμένα πολύ καλά φιλμ τρόμου της νεότερης εποχής όπως τα «Υπερένταση» (Haute Tension), «Μέσα Από τον Καθρέφτη» (Mirrors) και το remake «Αίμα στους Λόφους» (The Hills Have Eyes).

Πρωταγωνιστούν οι Daniel Radcliffe, Juno Temple, Heather Graham, Sabrina Carpenter, Joe Anderson, Kelli Garner και James Remar. Η διάρκεια της ταινίας είναι 120 λεπτά.

Υπόθεση: Ο Ιγκ Πέρις αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για το βιασμό και τη δολοφονία της κοπέλας του. Το έγκλημα όμως συνέβη ένα βράδυ που ο ίδιος ήταν πολύ μεθυσμένος με αποτέλεσμα να μην θυμάται τίποτα. Το επόμενο πρωί ξυπνά και ανακαλύπτει ότι στο μέτωπο του έχουν φυτρώσει κέρατα. Τα κέρατα δεν γίνονται ορατά από τους άλλους αλλά έχουν την μεταφυσική ιδιότητα να εκμαιεύουν ομολογίες για εγκληματικές πράξεις. Ο Ιγκ, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την ιδιότητα, να ανακαλύψει ποιος διέπραξε το στυγερό έγκλημα και να εκδικηθεί.

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική της ταινίας στην ιστοσελίδα μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ