Δύο ταινίες τρόμου σύντομα στα ελληνικά Cinema

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του τρόμου στην Ελλάδα φέρνει το τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα δύο υποσχόμενες ταινίες τρόμου πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες της χώρας μας στις 30 Μαρτίου αμφότερες. Πρόκειται για το γαλλικό Raw (γνωστό και ως Grave) σε σκηνοθεσία και σενάριο της πρωτάρας Julia Ducournau και για το The Devil’s Candy (ελληνικός τίτλος: Το Δέλεαρ του Διαβόλου) του Sean Byrne ο οποίος είναι γνωστός για το νοσηρό φιλμ τρόμου The Loved Ones (2009).

Ας δούμε πρώτα το Raw:

«Μια νεαρή χορτοφάγος υποβάλλεται σε ένα περίεργο τελετουργικό σαρκοφαγίας στην κτηνιατρική σχολή της, και μια ακατάπαυστη λιγούρα για κρέας αναπτύσσεται μέσα της. Τίποτα δε μένει αγνό για πάντα».

Πρωταγωνιστούν οι Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella, Laurent Lucas, Joana Preiss και Bouli Lanners. Η ταινία κυκλοφορεί από τη Seven Films και έχει διάρκεια 99 λεπτά.

Όσον αφορά το The Devil’s Candy ιδού η περίληψη:

«Ο Τζέσι, ένας αγωνιζόμενος καλλιτέχνης, η νεαρή σύζυγός του, η Άστριντ, και η κόρη τους Ζόι, αγοράζουν το σπίτι των ονείρων τους, όταν η αξία του τελευταίου πέφτει κατακόρυφα εξαιτίας της σκοτεινής ιστορίας που κουβαλάει. Οι ζωές όλων αρχίζουν να περιπλέκονται, όταν ο Τζέσι γίνεται φερέφωνο της φωνής του Σατανά και όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο Ρέι, ο ανισσόροπος γιος της οικογένειας που έμενε στο σπίτι πριν, απαιτώντας να επιστρέψει εκεί και παθαίνοντας εμμονή με την Ζόι».

Πρωταγωνιστούν οι Ethan Embry, Shiri Appleby, Kiara Glasco, Pruitt Taylor Vince, Oryan West, Mylinda Royer και Graig Nigh. Η διάρκεια του φιλμ είναι 99 λεπτά και αποτελεί κυκλοφορία της Odeon.

Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε τα trailers των δύο ταινιών και να πάρετε μια πρώτη γεύση. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ