Ο Frank Grillo επιστρέφει στο The Purge 3

Μετά τις πρώτες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του «The Purge 3» (ήτοι 1η Ιουλίου 2016) ήρθε και η πρώτη είδηση σχετικά με το cast της ταινίας του James DeMonaco.

Σύμφωνα λοιπόν  με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Variety ένας εκ των πρωταγωνιστών του δεύτερου The Purge (The Purge: Anarchy) θα βρίσκεται στο cast και τις τρίτης ταινίας. Πρόκειται για τον «βαρύ» Frank Grillo που στο προηγούμενο φιλμ του franchise είχε υποδυθεί τον πρώην αξιωματικό της αστυνομίας αναζητώντας εκδίκηση τη νύχτα που όλοι οι φόνοι επιτρέπονταν.

 Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για την υπόθεση του τρίτου The Purge αλλά αν κρίνουμε από κάποια στοιχεία του προηγούμενου φιλμ, κάποιο ρόλο θα παίξει εκείνο το κίνημα εναντίον της νύχτας της «Κάθαρσης» που έχει θεσπιστεί από τους «πατέρες» του αμερικάνικου έθνους.

Αναμένουμε περισσότερα στο κοντινό μέλλον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles