Τον Φεβρουάριο ο τελευταίος κύκλος του Bates Motel

Μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις του τέταρτου κύκλου, η σειρά έκπληξη των Anthony Cipriano, Carlton Cuse και Kerry Ehrin που προβάλλεται από το 2013 στο δίκτυο A&E οδεύει ολοταχώς για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο της.

Πρόσφατα μάθαμε από το Entertainment Weekly ότι η πέμπτη σεζόν θα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα απ’ ό, τι συνηθιζόταν και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου του 2017 και θα αποτελείται ξανά από 10 επεισόδια. Υπάρχει και μία έκπληξη στο cast, αυτή που ακούει στο όνομα της διάσημης τραγουδίστριας (κρατηθείτε) Rihanna!

Η Rihanna θα παίξει τον ρόλο της θρυλικής Marion Crane (που στο Ψυχώ έπαιξε η Janet Leigh), της κοπέλας δηλαδή που ο παρανοϊκός Norman Bates δολοφονεί στο ντους, σε μια από τις ιστορικότερες σκηνές του παγκόσμιου κινηματογράφου. Και ποιος δεν αγωνιά για το πώς θα αποτυπωθεί για δεύτερη φορά η εν λόγω σκηνή…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles