Νέο φιλμ τρόμου βασισμένο σε ταινία μικρού μήκους

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γνωστό περιοδικό τρόμου Fangoria, μια νέα ταινία τρόμου υπό τον τίτλο «Love Sick» αναμένεται να ολοκληρωθεί το Φθινόπωρο του 2014 η οποία θα βασίζεται σε μια από τις ταινίες μικρού μήκους που είχαν δημιουργηθεί για την ανθολογία τρόμου «The ABCs of Death» του 2013. Η ταινία λεγόταν «M Is For Marriage», απόσπασμα της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το «Love Sick» περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι που μετά από πολλή σκέψη και περισυλλογή αποφασίζει να χωρίσει τους δρόμους του. Όμως, η δεκαετής σχέση του Marcus και της Rebecca, αποδεικνύεται ότι ήταν πολύ πιο στενή απ’ όσο νόμιζαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζήσουν μακριά. Αυτό όμως επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες στους νέους ανθρώπους που βρέθηκαν στις ζωές τους καθώς και…κινδύνους.

Σχετικά με το cast του «Love Sick» έχουν επιβεβαιωθεί ενδιαφέροντα ονόματα όπως Barbara Crampton, Tristan Risk, Francisco Barreiro, Camden Toy, Augie Duke, Andrew Sensenig, Ruben Pla, ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ο Bill Moseley (The Texas Chainsaw Massacre 2, House of 1000 Corpses). Ο τελευταίος θα υποδύεται τον Dr Christian, μια από τις πιο σημαντικές φιγούρες του φιλμ. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Todd Freeman ο οποίος είναι και ο δημιουργός της αρχικής ταινίας μικρού μήκους.

https://www.imdb.com/title/tt3247922/

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ