Ετοιμάζεται το I Spit On Your Grave 3

Χαράς Ευαγγέλια για τους φίλους του sleaze και του sexploitation! Σύμφωνα με το Bloody-Disgusting η κακόφημη σειρά ταινιών «I Spit On Your Grave» θα εμπλουτιστεί με μία ακόμα ταινία. Θυμίζουμε ότι το original φιλμ κυκλοφόρησε το 1978 και το 2010 κυκλοφόρησε το επίσημο remake από την CineTel Films. Το περασμένο έτος έκανε την εμφάνισή του το δεύτερο μέρος του remake προκαλώντας αρνητικές κυρίως αντιδράσεις σε κοινό και κριτικούς.

Το νέο φιλμ –που απ’ ότι φαίνεται έχει ήδη κλείσει θέση στις Κάννες – φαίνεται πως θα διαφοροποιείται αισθητά στην υπόθεση από τους προκατόχους του. Συγκεκριμένα θα επικεντρώνεται σ’ έναν serial killer που στοχοποιεί βιαστές μέσω μιας τηλεφωνικής γραμμής στήριξης. Η αστυνομία υποψιάζεται μία από τις συμβούλους της γραμμής, παρακινημένη από το σκοτεινό παρελθόν της εν λόγω κυρίας. Αλλά είναι η συγκεκριμένη σύμβουλος ο πραγματικός φονιάς;

Αυτό θα το μάθουμε όταν κυκλοφορήσει το I Spit On Your Grave 3. Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε για τους συντελεστές με την εταιρία να αναζητά σεναριογράφο και σκηνοθέτη αυτή την περίοδο. Λογικά τους επόμενους μήνες θα έχουμε νεότερα να σας πούμε.

I SPIT ON YOUR GRAVE

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ