Ετοιμάζεται Remake για το The Toxic Avenger

Τα νέα για remakes παλιών κλασικών ή cult ταινιών τρόμου ποτέ δεν σταματούν. Αν και από το 2010 υπήρχαν κάποιες φειδωλές πληροφορίες για την έλευση του εν λόγω remake, αυτές τις μέρες οι πληροφορίες οριστικοποιήθηκαν. Ένα ακόμα remake θα δημιουργηθεί λοιπόν, αυτή τη φορά για την cult comedy horror The Toxic Avenger (1984) που είναι από τις ελάχιστες ταινίες τρόμου με σούπερ ήρωα.

Το remake έχει προσληφθεί να το σκηνοθετήσει ο συν-σκηνοθέτης της επερχόμενης κωμωδίας «Sausage Party» Conrad Vernon. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Mike Arnold (Archer) και Chris Poole ενώ ο συν-δημιουργός του original The Toxic Avenger, Lloyd Kaufman θα έχει καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού. Οι εταιρείες Storyscape Entertainment των Bob Cooper και Richard Saperstein και Weed Road του Akiva Goldsman έχουν αναλάβει την παραγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline.com η ιστορία στο νέο φιλμ θα είναι πιο mainstream και «ρεαλιστική» σε σχέση με το αρχικό φιλμ. Θυμίζουμε ότι το The Toxic Avenger λέει την ιστορία ενός επιστάτη που έπεσε μέσα σε τοξικά απόβλητα και μεταμορφώθηκε σε τερατόμορφο ανθρωποειδές που τιμωρεί όλους τους κακοποιούς και ανήθικους ανθρώπους της πόλης του.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ