Νέα εταιρία ταινιών τρόμου με τη συμμετοχή του frontman των KISS

Να μια διαφορετική και κάπως απρόσμενη είδηση σε σχέση μ’ αυτές που μαθαίνουμε τελευταία. Ο frontman του θρυλικού hard rock συγκροτήματος KISS Gene Simmons πρόκειται να συνεργαστεί με τα WWE Studios με στόχο την σύσταση μιας νέας εταιρίας που θα επικεντρώνεται στην παραγωγή ταινιών τρόμου.

Η νέα εταιρία θα ονομάζεται Erebus Pictures και η πρώτη ταινία που θα δημιουργηθεί υπό την αιγίδα της θα είναι το «The Temple» ενώ στο αρχικό πλάνο είναι η χρηματοδότηση και παραγωγή άλλων δύο ταινιών τρόμου εκ των οποίων η μία θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο τρέχον έτος.

Όσο για την υπόθεση του «The Temple» αυτή ακολουθεί μια ομάδα καλά εκπαιδευμένων μυστικών πρακτόρων που εγκλωβίζονται σε μια απομονωμένη στρατιωτική εγκατάσταση μετά την βλάβη όλων των ηλεκτρονικών της συστημάτων. Οι πράκτορες γίνονται μάρτυρες παράξενων και τρομακτικών φαινομένων καθώς προσπαθούν να προσδιορίσουν ποιος ή τι σκότωσε την προηγούμενη ομάδα πρακτόρων που είχε τοποθετηθεί στην εγκατάσταση.

Το σενάριο του «The Temple» έχει γραφτεί από τον πρωτάρη στο χώρο του τρόμου Matt Savelloni ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τον σκηνοθέτη και το cast. Τα γυρίσματα πάντως θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Σχετικά με το νέο εγχείρημα ο Gene Simmons έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η σκηνή του τρόμου συνεχίζει να με γοητεύει καθώς αποδεικνύεται ότι είναι συνεχώς συναρπαστική και εθιστική για το κοινό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους ιθύνοντες των WWE Studios στην δημιουργία της Erebus Pictures

Gene Simmons

Πρόκειται για μια προσπάθεια που αναμένουμε με ενδιαφέρον καθώς τα WWE Studios δεν είναι άσχετα με την παραγωγή ταινιών τρόμου. Ταινίες τρόμου όπως τα δύο See No Evil και το Oculus έχουν προκύψει μέσα από την συγκεκριμένη εταιρία.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ