Έρχεται και τρίτο Cloverfield από το 2017

Μετά από δύο πολύ καλές ταινίες τρόμου/sci fi έρχεται να προστεθεί ακόμα μία στο σύμπαν του Cloverfield και του παραγωγού J.J Abrams με την υποστήριξη της Paramount Pictures όπως ήταν αναμενόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter η μεγάλη εταιρεία ανακοίνωσε αυτές τις μέρες το τρίτο φιλμ του Cloverfield franchise με ημερομηνία κυκλοφορίας την 27η Οκτωβρίου 2017. Η προτεραιότητα που δίνει η εταιρία στο τρίτο Cloverfield φαίνεται κι από το γεγονός ότι ανέβαλλε την κυκλοφορία του φιλμ God Particle (πάλι από τον J.J. Abrams) που προοριζόταν για τον Φεβρουάριο του 2017.

Το ενδεχόμενο μάλιστα ο τίτλος God Particle να μεταπηδήσει στο τρίτο φιλμ του franchise είναι ορατό. Η ταινία θα εγκαταλείψει τη γη – η οποία υποτίθεται θα έχει εξαφανιστεί από έναν εσφαλμένο πείραμα – και θα μας ταξιδέψει σ’ έναν διαστημικό σταθμό. Εκεί οι ελάχιστοι επιβαίνοντες θα δεχτούν την επίσκεψη ενός διαστημικού σκάφους αλλά με άγνωστες τις διαθέσεις των επιβατών του. Θα είναι άραγε φίλοι ή εχθροί;

Σκηνοθέτης του νέου φιλμ θα είναι ο Julius Onah και σεναριογράφοι οι Oren Uziel και Doug Jung. Πρωταγωνιστούν οι Chris O’Dowd, Daniel Bruhl, David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Elizabeth Debicki και Zhang Ziyi.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ