Μετά το The Babadook έρχεται το The Nightingale!

Έχοντας στη φαρέτρα της την απρόσμενη επιτυχία του εξαιρετικού The Babadook η Αυστραλή σκηνοθέτης Jennifer Kent ετοιμάζει αυτήν την περίοδο τη νέα της κινηματογραφική επίθεση που φέρει τον τίτλο The Nightingale. Πρόκειται για δραματικό θρίλερ εκδίκησης με στοιχεία γουέστερν.

Τα γεγονότα της ταινίας τοποθετούνται στη νήσο της μακρινής Τασμανίας του 1825. Μια όμορφη Ιρλανδή 21 ετών και κατάδικος γίνεται μάρτυρας της βίαιης δολοφονίας του συζύγου της και του μωρού της από έναν στρατιωτικό και την ομάδα του. Μετά την αποτυχία της να βρει το δίκιο της και να τιμωρηθούν νόμιμα οι δολοφόνοι της οικογένειάς της, η γυναίκα στρατολογεί έναν ιθαγενή ιχνηλάτη και ξεχύνεται στην αφιλόξενη ύπαιθρο με σκοπό να εκδικηθεί τους υπαίτιους της προσωπικής της τραγωδίας αλλά λαμβάνει περισσότερα απ’ όσα περίμενε.

Η Jennifer Kent έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Το cast αποτελείται από τους Aisling Franciosi,Sam Claflin, Damon Herriman, Ewen Leslie, Harry Greenwood, Baykali Ganambarr και Magnolia Maymuru. Το φιλμ είναι παραγωγή των Bron Creative και Causeway Films και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Αν και υφολογικά/θεματικά το The Nightingale απέχει πόρρω από το προηγούμενο πόνημα της Kent ας ελπίσουμε να είναι εξίσου δυναμικό σαν φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ