Έρχεται το πέμπτο Zombie Thriller Party

Αυτές τις Απόκριες, γίνε πρωταγωνιστής στην περιπέτεια του Stranger Things: Το #zombiethrillerparty βάζει στο βίντεο μια Betamax της Amblin και προσκαλεί σε εκστρατεία πίσω στα παιδικά μας χρόνια!

Στην πέμπτη του χρονιά, τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα, που μόνο η φαντασία ξέρει να νικήσει. Φόρα την πανοπλία σου, όπλισε τη σφεντόνα· η νύχτα είναι μεγάλη και τα πράγματα… παράξενα.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, Θέατρο Χυτήριο , Ιερά Οδός 44 (Κεραμεικός).

To πάρτι ανοίγει με την προβολή της ταινίας The Monster Squad (20:00) και συνεχίζεται με το mixtape του “Jonathan Byers”, 80’s επιτυχίες από τους Sonny Crockett & the Mighty Robot και Giorgos Tzavys (22:00), διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης με θέμα το Stranger Things και τις επιρροές του (23:00), δωρεάν φωτογράφιση στο «σαλόνι» της Joyce (TheBigPicture), επίδειξη και ελεύθερη συμμετοχή σε campaigns του Dungeons & Dragons από την Κάισσα και το Fantasticon.gr, και “Stranger Strings” παιχνίδι γνώσεων με την ομάδα των Greek Geek!

Ακόμα, εκθέσεις ρετρό αντικειμένων και βιντεοπαιχνιδιών των Χρονοκάψουλα, Παιχνοδρομιο και Vintage for Sale (παίξτε ελεύθερα στις Atari, Nintendo NES και Sega Mega Drive κονσόλες μας), arcade καμπίνες του South Coast Retro VTM2, ποδήλατα βγαλμένα από τους δρόμους (και τα δάση) της σειράς (Mario Volante – Classic Bicycle Restoration), πάγκος μακιγιάζ με την υποστήριξη της Kryolan Hellas και τις Theano Andrikopoulou και Katerina Vlachou Make-Up Artist―μαζί με βάφλες, δωρεάν γλυκά και bubble tea ροφήματα (Bubbletale) για όσους έρθουν πρώτοι!

Θα κληρωθούν δεκάδες θεματικά δώρα Stranger Things, Star Wars και Dungeons & Dragons, μεταξύ των οποίων και ένα Stranger Things tattoo.

Στο νέο χώρο θα φιλοξενηθεί η Λέσχη Φίλων Κόμικς, τα Pixelate Accessories και τo κατάστημα Monsterville.

Μπες στο παράλληλο σύμπαν του Stranger Things! Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/events/323774018002525

Μια διοργάνωση του #zombiethrillerparty.

Το #zombiethrillerparty είναι ο ετήσιος αθηναϊκός χορός τεράτων, μια συνάντηση με μπόλικο ρομάντζο, αηδία και προσκεκλημένους την αφρόκρεμα των απέθαντων πλασμάτων. Κάθε χρόνο, με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα, καλούμε -ζευγαρωμένους και μη- φαν των ταινιών, σειρών και κομικ τρόμου σε ένα γεγονός που «άλλαξε» την αποκριά της πόλης προς το «χειρότερο»!

Φωτογραφίες από τα προηγούμενα #zombiethrillerparty:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΠΡΟΒΟΛΗ TΑΙΝΙΑΣ “THE MONSTER SQUAD” (1987) ΣΤΙΣ 20:00

OPENING DJ SET JONATHAN BYERS’ MIXTAPE ΑΠΟ ΤΙΣ 21:30

ΕΠΙΔΕΙΞΗ “DUNGEONS & DRAGONS” (ΚΑΙΣΣΑ + FANTASTICON.GR) ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00

ΠΑΡΤΙ ΜΕ 80’S ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 22:30

COSPLAY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ 23:00 ΕΩΣ 23:30

ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΔΩΡΟΘΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 23:30

ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00:

ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ 80’S ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ (ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ)

“STRANGER STRINGS” PARTY QUIZ ΜΕ ΤΟΥΣ GREEK GEEK

ΒΙΝΤEOΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ, ΠΑΙΧΝΟΔΡΟΜΙΟ, SOUTH COAST RETRO)

WAFFLE BAR ΜΕ ΦΡΕΣΚΟΨΗΜΕΝΕΣ ΒΑΦΛΕΣ “11” (VAFLAKI)

STAND ΓΙΑ MAKEUP ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ & ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ (KRYOLAN €3, €5)

ΔΩΡΕΑΝ STRANGER THINGS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ (BIG PICTURΕ)

Μεγάλοι χορηγοί: Χρονοκάψουλα, Λέσχη Φίλων Κόμικς, Vaflaki, Monsterville, South Coast Retro VTM2

Χορηγοί: Kryolan Hellas, Giochi Preziosi Hellas, Bubbletale, Kaissagames.com, eFantasy.gr, Ironbrush Tattoo Athens, Vintage for Sale, Pixelate Accessories, Toys-shop.gr, SOC Clothing, Allprint, Παιχνοδρομιο, Tokotoukan, Mario Volante – classic bicycle restoration

Με την υποστήριξη των: TheBigPicture, Fantasticon.gr GameWorld.gr, Vintage Toys, Greek Geek, Cosplayers//GR, Underground StarWebtv

Χορηγοί επικοινωνίας: Presspop.gr, Lefik.gr, Fantasticon.gr, Noizy.gr, Nooz.gr, Neopolis.gr, Nexagon.gr, Nintendonext.gr, Teaser.gr, Thereviewer.eu, Breakroom.gr, Geekcyprus.com, Debop.gr, Movienight.gr, Cinefreaks.gr Cinepivates.gr, Cineramen.gr, Sff.gr, Subztv.gr, Spoileralert.gr, B-movies.gr, Bloodyfever.com, Horrormovies.gr, Mindhack.gr, Xplaygr.com, Videogamer.gr, Rockisdead.gr, Schoolofrock.gr, Crowsnbones.gr, Athensvibe.gr, Athensmagazine.gr, Spoudazo.gr, Plusmag.gr, Vantagemag.com, Apn.gr, Kserolas.com, Voodooradio.net, Simpleradio.gr, Rockharadio.com, Lathostainies.blogspot.gr, smassingculture.wordpress.com, readtodeath.blogspot.gr

stranger things party 1

stranger things party 2

stranger things party 3

stranger things party

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles