Επιβεβαιώθηκαν sequel και cast του Happy Death Day

Το αναμέναμε αλλά μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Πλέον όμως το sequel του Happy Death Day -το οποίο σημείωσε το 2017 μεγάλη εμπορική επιτυχία ενώ ταυτόχρονα κέρδισε και την αναγνώριση του horror κοινού- θα έχει συνέχεια με δεύτερη ταινία όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της Universal και της Blumhouse.

Μάλιστα ανακοινώθηκε και το cast ενώ επιβεβαιώθηκε και η επιστροφή του σκηνοθέτη και σεναριογράφου του πρώτου Happy Death Day, Christopher Landon. H Jessica Rothe θα επανέλθει στο ρόλο της Tree που είχε εγκλωβιστεί στο time loop όπως και ο Israel Brussard ο οποίος θα υποδυθεί τον φίλο της Carter που την βοήθησε στην περιπέτειά της στο αρχικό φιλμ.

Στο Happy Death Day 2 θα συμμετέχουν επίσης οι Suraj Sharma (Life of Pi) που θα παίζει έναν λάτρη της επιστήμης και φρικιό των υπολογιστών, καθώς και η Sarah Yarkin (American Horror Story) η οποία θα παίζει κι αυτή μια λάτρη της επιστήμης με την ονομασία Dre Morgan. Είναι η παρτενέρ-αγοροκόριτσο του Suraj Sharma στα διάφορα εγκλήματά τους.

Θυμίζουμε ότι σε παλιότερες δηλώσεις του ο Christopher Landon είχε επισημάνει ότι το sequel ενδέχεται να εξηγεί τον λόγο που η ηρωίδα βίωσε το time loop στην πρώτη ταινία. Μέχρι όμως να επιβεβαιωθεί και το σενάριο τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 10 Μαΐου του τρέχοντος έτους και παρότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το δεύτερο Happy Death Day θα πρέπει να το περιμένουμε γύρω στον Οκτώβρη του 2019.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ